Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Novo za člane PGD Nazarje
Oglejte si zapisnik 17.redne seje UO in NO, ki bila 27.08.2010 na članskih straneh pod Zapisniki!
Poslano od PGD NAZARJE
Novi SPIN

VSEM PGD V GZ ZSD MOZIRJE

 

Glede na to, da že nekaj časa uporabljamo novi SPIN, vam posredujemo pomembno obvestilo v zvezi z njegovim izpolnjevanjem in zaključevanjem - velja še posebej za vodje intervencij in vse sodelujoče enote na intervencijah.

Pojasnilo je pripravil Gregor Križnik. V primeru nejasnosti se lahko obrnete nanj ali na tajnika GZ ZSD.

 

Tajnik GZ ZSD Mozirje

Božo Križnik

 

 

NOVI SPIN - ZAKLJUČEVANJE IN IZPOLNJEVANJEMenim, da bi na uporabnike v GZ ZSD bilo dobrodošlo poslati tole v izogib kasnejšim zapletom. Povzetem današnjega razgovora z Grigorijem Krupenkom iz URSZR.

Pri novem SPIN-u je kot prej vodja intervencije lahko sočasno le en gasilec. Če se med intervencijo samo vodje menjajo, je potrebno to pri poročanju na Regijski center za obveščanje tudi opozoriti in podati časovno opredelitev od kdaj do kdaj je posameznik vodil intervencijo.

VSAKA gasilska enota, ki je sodelovala na intervenciji, mora tudi sama izpolniti podatke o svojem sodelovanju, zlasti pomembni so tu stroški intervencije, morebitne poškodbe ter ostalo. POZOR! - Enota oziroma PGD lahko to stori le z društvenim geslom! To je potrebno in mogoče storiti le v 5 dneh po tem, ko vodja intervencije odpre poročilo v svojem SPIN-u (in ga seveda zaključi, kar pa ni pogoj za omogočeno izpolnjevanje s strani ostalih enot!)

Ob tem je potrebno opozoriti, da naj vodje intervencije SPIN-e zaključujejo čimprej po končani intervenciji in naj o zaključku poročila obvestijo tudi vodje sodelujočih enot, da ne bi prišlo do prekoračitve roka za izpolnjevanje, saj po 5 dneh vnašanje in popravljanje podatkov v SPIN-u ni več mogoče!
Na to bi bilo smiselno biti pozoren zlasti zaradi morebitnih povračil stroškov, da ne bo prihajalo do zapletov kot je bilo po neurju na območju Črnivca!
Prav tako pa je po zaključenih poročilih v SPIN-u potrebno v Vulkanu pod vsako intervencijo vpisati sodelujoče gasilce poimensko in pa uporabljena vozila oziroma opremo!

Lep pozdrav,

Gregor Križnik

Poslano od PGD NAZARJE
Naši mladi gasilci so se pod vodstvom "Nodi-ja srečno vrnili iz kampiranja v Savudriji

Mladi gasilci PGD Nazarje so od petka 25.06.2010 da 30.06.2010 v organizaciji SAŠE regije letovali v kampu Veli Joža v Savudriji. Po pripovedovanju so se imeli krasno. Zanje je skrbel naš član Krajner Nino otroci pa so ga preimenovali v Nodi-ja.

Na sliki Krajner Nino tik pred odhodom domov.
 

Glavna zaslužna za uspešno izvedeno kampiranje tretja iz leve Helena Brglez

Obisk mladih gasilcev iz Šmartnega pri Litiji

V nedeljo 27.06.2010 so nas v popoldanskih urah obiskali mladi gasilci iz Šmartnega pri Litiji, ki taborijo v športno rekreacijskem centru na Lazah.
Z našim poveljnikom Cigale Boštjanom so se dogovorili za obisk. Razkazal jim je gasilsko tehniko in opisal naše delovanje.

Nekaj slik iz tega srečanja:

 

 

GVM-1-nadaljevanje

Naš novi lepotec je bil danes 26.05.2010 prepeljan od trgovca k izdelovalcu nadgradenj. Če bo držal obljubo, bo vozilo v naši garaži v roku 14.dni.
Prilagam nekaj slik:

 

 

 

 

Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
Access denied for user 'pgdnazar_pgdn'@'localhost' (using password: YES)