Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Regijsko tekmovanje mladine v Žalcu
Danes v soboto 8.oktobra 2011je potekalo regijsko tekmovanje mladine na športnem stadionu v Žalcu. V precej mrzlem jutru so se mladi pomerili med seboj. Naši mladinci so se med 12.desetinami odrezali zelo dobro. V ostri konkurenci so se prebili do šestega mesta. Pohvala vsem tekmovalcem in mentorjem za čas ki so ga namenili za trening.
Poslano od PGD NAZARJE
Oktober mesec požarne varnosti
Poslano od PGD NAZARJE
Člansko tekmovanje GZ ZSD v Radmirju 2.10.2011

V Radmirju se je 2.10.2011s pričetkom ob 8.00 uri odvijalo člansko tekmovanje desetin. PGD Nazarje so zastopale tri ekipe. Dve moški ekipi članov od 16 do 30 let in ena moška ekipa članov nad 30 let. Člani ekipe A Nazarje 1 so dosegli 9.mesto, člani ekipe A Nazarje 1 pa 16. mesto v konkurenci 17. ekip.

Boljše so se odrezali člani ekipe B, ki so dosegli odlično 2.mesto v konkurenci 12.ekip. Odločili so se, da gredo tudi na regijsko tekmovanje v Velenje. Tudi tam jim želimo veliko športne sreče.

Poslano od PGD NAZARJE
Tekmovanje mladine GZ ZSD 2011 v Radmirju
V soboto, 17. septembra 2011 je bilo ob 14. uri v Radmirju tekmovanje mladine GZ ZSD Mozirje za leto 2011 ter obenem 4. pokalna tekma mladine SŠ regije. Organizatorji tekmovanja so bili GZ ZSD Mozirje ter PGD Radmirje iz OP Ljubno.
Med tekmovalci so bili tudi pionirji in mladinci iz PGD Nazarje. Pionirji so v tekmovanju GZ ZSD med 9.ekipami dosegli 8.mesto, mladinci pa so med 10. ekipami dosegli odlično 3.mesto in se tako uvrstili tudi na regijsko tekmovanje, ki bo v soboto, 8.oktobra  ob 8.00 uri na športnem stadionu v Žalcu. Organizator je GZ Žalec. Ekipe se prijavljajo izključno preko Vulkana.
V pokalni tekmi SŠ regije naši niso sodelovali. 
Poslano od PGD NAZARJE
Obvestilo za člane
V rubriki Članski kotiček-zapisniki je zapisnik 21.seje UO in No
Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
The server requested authentication method unknown to the client