Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Srečno 2014
  
Poslano od PGD NAZARJE
Vaja občinskega poveljstva občine Nazarje

V mesecu požarne varnosti je poveljstvo občine Nazarje organiziralo skupno vajo na požarnem območju PGD Nazarje. zagorelo naj bi stanovanjsko poslopje. Prilagamo nekaj fotografij.

Avtor slik:Meri Gluk

 

 

Poslano od PGD NAZARJE
GASILSKI DOMOVI OPROŠČENI PLAČILA DAVKA
Vlada Republike Slovenije je danes, 17. oktobra 2013, na 29. redni seji v predlog Zakona o davku na nepremičnine vnesla nekatere izjeme plačila davka. Med njimi so tudi gasilski domovi, ki so oproščeni plačila davka.  
Poslano od PGD NAZARJE
Špende Franc praznuje 70.let

Naš dolgoletni še vedno aktivni član Špende Franc praznuje 27.06.2013 70.let. Vsi, ki ga poznamo mu želimo še veliko uspešnih in predvsem zdravih let.

 

Da pa ne bi pozabil smo mu pri njegovem domu postavili mlaj in na njega pritrdili znak z njegovo obletnico, spodaj pa dodali prijatelja gasilca, če mu bo kadarkoli potrebna družba.

  

 

      

Poslano od PGD NAZARJE
Zaključna vaja 20.generacije poklicnih gasilcev
 Danes v četrtek, 20. junija 2013, je bila ob 14. uri v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje RS na Igu zaključna vaja 20. generacije poklicnih gasilcev. Med kandidati je bil tudi naš član Uroš Debeljak . Vajo so si ogledali starši in brat Uroša ter predsednik in poveljnik  GZ ZSD Janko Žuntar in Bric Slavko ter člana PGD Nazarje Krajnc Matej  in Ivan Krefl.Udeležila sta se je tudi Jošt Jakša in Franc Petek, predsednik in poveljnik Gasilske zveze Slovenije.

Vajo si je - v okviru obiska Izobraževalnega centra - ogledal Roman Jakič, minister za obrambo RS. V nagovoru je poudaril pomen visoke stopnje usposobljenosti, ki je potrebna za uspešno reševanje človeških življenj.

Vsi kandidati so zaključno vajo in šolanje uspešno opravili.

Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
The server requested authentication method unknown to the client