Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Posvet

Dva člana PGD Nazarje sta se 23.01.2015 udeležila posveta enot širšega pomena, ki se je vršil v izobraževalnem centru na Ig-u. Tema posveta je bila analiza časovne pokritosti izvajanja dejavnosti širšega pomena in ugotovitve, ter druga zelo pomembna točka to je psihološka pomoč za reševalce.

Poslano od PGD NAZARJE
VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN VSE LEPO V PRIHAJAJOČEM LETU 2015!

 

 Želimo vsem članom PGD Nazarje, občanom občine Nazarje in vsem dobrim ljudem tega sveta. 

 UO PGD Nazarje

                 Fantje.
Prijatelji iskrica naj gori
vse te naše zemeljske dni.
kanček sreče si podarimo
v izobilju jo nazaj dobimo.
Z ramo ob rami pojdimo naprej
tovarištvo naj ne pozna mej.

Vesev Božič in
srečno novo leto 2015
Mirne noči in jasne dni
to vam tovariš veteran
Srečo želi!


  

Poslano od PGD NAZARJE
Vaja OP Nazarje pri kmetiji Kraple

Vajo je organiziralo gasilsko poveljstvo občine Nazarje. Izvedla se je na podlagi predpostavke, da je v gospodarsko poslopje udarila streha in je zagorelo ostrešje. Namenjena je preverjanju usposobitve operativnih enot PGD za takšno posredovanje ter da se preverijo postopki sodelovanja med različnimi službami v sistemu zaščite in reševanja, ki bi lahko posredovale in v realni situaciji sodelovale med sabo na odročnih visoko ležečih kmetijah. Iz štirih prostovoljnih gasilskih društev je sodelovalo 41 gasilcev z osmimi vozili. 

 Enota PGD Nazarje

 

Zbor gasilcev iz štirih gasilskih društev po končani vaji.
 

Poslano od PGD NAZARJE
Izlet v Hrvaško Istro

V soboto 6.septembra 2014 smo se gasilci PGD Nazarje  odpeljali na dolgo načrtovani izlet v Hrvaško Istro-točneje v Vrsar in Rovinj. V avtobusu, ki je bil do zadnjega sedeža poln se nas je nabralo 52 članov in članic. Po prihodu v Vrsar smo se vkrcali na barko in se odpeljali v Limski zaliv. Pri gusarski votlini se je barka zasidrala in tam smo se nekateri udeleženci izleta tudi kopali. Hrane in pijače je bilo na barki dovolj, tako da smo se okrepčani lahko z barko odpeljali do Rovinja. Ogledali smo si mestece in se z barko odpeljali nazaj do Vrsarja. Na povratku proti domu smo še večerjali na Vraskem in se prijetno utrujeni z novimi doživetji vrnili v domači kraj. 

Med vožnjo z avtobusom

Pogled proti Rovinju

Zanimivo barka je bila narejena leta 1924, ravno v istem letu ko je v Nazarju bila ustanovljena požarna bramba, katero obletnico smo letos praznovali in je bila tudi povod za naš izlet.

Poslano od PGD NAZARJE
Posvet v tehničnem reševanju in nevarnih snoveh v Postojni

Dva člana PGD Nazarje sta se udeležila posveta v četrtek 4.septembra v prostorih kulturnega doma v Postojni. Teme posveta so bile zanimive in poučne. Prisotne je med drugim pozdravil tudi aktualni predsednik GZ Slovenije Franci Petek.

Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
Access denied for user 'pgdnazar_pgdn'@'localhost' (using password: YES)