Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Nesreče v cestnem prometu

2.11.2015 ob 10.31 sta na juzni obvoznici v Ljubnem ob Savinji v občini Ljubno trčila avtobus in osebno vozila, pri čemer so se poskodovale dve osebi. Posredovali smo gasilci PGD Nazarje, Radmirje in Ljubno ob Savinji, zavarovali smo kraj dogodka, nudili pomoč resevalcem NMP iz Mozirja in Velenja pri oskrbi ponesrečencev, cestisče posuli z vpojnimi sredstvi ter pomagali vlečni sluzbi pri nalaganju vozila. Huje poskodovano osebo je helikopter Slovenske vojske z ekipo HNMP prepeljal na zdravljenje v UKC Ljubljana.


Poslano od PGD NAZARJE
Nesreče v cestnem prometu
29.10.2015 ob 0.41 je v blizini kraja Radegunde v občini Mozirje voznik osebnega vozila zapeljal s cestisča, pri čemer sta dve osebi na kraju nesreče podlegli poskodbam, ena pa je bila lazje poskodovana. Posredovali smo gasilci PGD Nazarje, zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, s tehničnim posegom iz zvite pločevine izvlekli preminula, odklopili akumulator na vozilu, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in jih očistili, izvlekli vozilo na cestisče in ga s pomočjo domačinov odstranili ter nudili pomoč NMP Mozirje in policiji.


Poslano od PGD NAZARJE
Nesreče v cestnem prometu
11.09.2015 ob 16.57 se je na cesti Mozirje - Ljubno ob Savinji v Prihovi, občina Nazarje, v prometni nesreči prevrnilo tovorno vozilo. Posredovali smo gasilci PGD Nazarje. Zavarovali smo kraj nesreče, odklopili akumulator, prečrpali gorivo iz rezervoarja ter posuli razlite motorne tekočine in očistili cestišče. Pomagali smo pri pretovarjanju tovora, nudili pomoč policiji z razsvetljavo kraja, reševalcem NMP Mozirje pri oskrbi lažje poškodovanega voznika, vlečni službi pri nalaganju vozila, napojene pelete z nafto pa smo odpeljali na sežig.


Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
Access denied for user 'pgdnazar_pgdn'@'localhost' (using password: YES)