Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Nesreče v cestnem prometu

26.12.2015 ob 10.53 uri na cesti Radmirje–Gornji Grad v občini Ljubno je voznica z osebnim vozilom zapeljala s ceste. Reševalci NMP Mozirje so tri poškodovane osebe, ki jih je pred tem iz vozila rešil občan, odpeljali v ZD Mozirje. Gasilci PGD Nazarje in Radmirje smo zavarovali kraj, odklopili akumulator, izvlekli vozilo na cesto, očistili cestišče in nudili pomoč policiji in avtovleki.


Poslano od PGD NAZARJE
Nesreče v cestnem prometu

 V soboto 5.12.2015 ob 21.50 je v Radegundi, občina Mozirje, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestisca in trcil v drevesi. Posredovali smo gasilci PGD Nazarje in gasilci PGD Mozirje. Zavarovali smo kraj dogodka, nudili razsvetljavo, odklopili akumulator, s tehnicnim posegom smo resili poskodovano osebo iz vozila, nudili pomoč resevalcem, izvlekli in odstranili vozilo ter pocistili cestisce. Poskodovana osebe je bila odpeljana v nadaljnje zdravljenj.

Poslano od PGD NAZARJE
Nesreče v cestnem prometu
4.11.2015 ob 13.36 sta na relaciji Nazarje–Prihova v občini Nazarje trčili osebni vozili. Posredovali smo gasilci PGD Nazarje, zavarovali  kraj protinaletno in protipozarno , odklopili akumulatorja ter očistili večji oljni madez z vozisča.
Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
Access denied for user 'pgdnazar_pgdn'@'localhost' (using password: YES)