Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Požar v silosu

V Mizarstvu Marovt na Rečici ob Savinji je prišlo 5.5.2012 do prašne eksplozije v silosu žagovine. Poleg domačega društva PGD Rečica ob Savinji je pomagalo požar pogasiti tudi naše društvo.

  

Poslano od PGD NAZARJE
Nesreče v cestnem prometu

Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče 18.07.2011
Ob 12.10 se je na križišču s Savinjsko cesto v Mozirju manjše tovorno vozilo prevrnilo na bok v potok ob Savinji. Iztekale so motorne tekočine. Gasilci PGD Nazarje so postavili pivnike v vodotok, odklopili akumulator, cestišče posuli z vpojnim sredstvom in počistili. Z avtodvigalom so vozilo postavili na cestišče in usmerjali promet. O poškodovanih v nesreči ni podatkov.

Nekaj slik:
 

 

 

  
Prometna nesreča v Ljubiji


 

14.09.2010 ob 13.50 je v Ljubiji v občini Mozirje prišlo do prometne nesreče z udeležbo dveh osebnih vozil. Eno vozilo se je po trku prevrnilo na streho v jarek, v njem pa je ostala ukleščena nosečnica. Posredovali so gasilci PGD Nazarje, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, postavili vozilo na kolesa, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP Mozirje, ki so poškodovano osebo prepeljali v SB Celje v nadaljnjo oskrbo. Osebni vozili sta poškodovani.

Fotografije posnel: Sem Ciril

 

 

 

Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
Access denied for user 'pgdnazar_pgdn'@'localhost' (using password: YES)