Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Reševanje obolelih in helikopterski prevozi med bolnišnicami
5.12.2016 ob 16.58 so v Rovtu pod Menino, občina Nazarje, našli neodzivno pogrešano osebo. Posredovali smo gasilci PGD Nazarje in reševalci NMP Mozirje, ki so na kraju ugotovili, da je oseba preminula, zato smo zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč pristojnim službam in prenesli osebo s težko dostopnega terena do ceste.
Poslano od PGD NAZARJE
Požari v stanovanjskih stavbah
V Šmartnem ob Dreti občina Nazarje je dne: 05.12. 2016 ob 16.17, zagorelo v stanovanjski hiši. Posredovali smo gasilci PGD Nazarje, PGD Šmartno ob Dreti,  PGD Gorica ob Dreti in PGD Gornji Grad,  zavarovali smo kraj dogodka, omejili in pogasili požar ter nato pregledali požarišče s termo kamero.
Poslano od PGD NAZARJE
Požari v nestanovanjskih stavbah
Mozirje dne 02.12.2016 ob 4.45 je Na trgu v Mozirju v avto elektrikarski delavnici zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Mozirje in PGD Nazarje smo požar omejili in pogasili, prezračili ter pregledali prostor s termo kamero. Ogenj je uničil osebno vozilo, delavnico, opremo v delavnici in nadstršnico. Poškodovano je okoli 25 kvadratnih metrov ostrešja objekta in eno osebno vozilo. Poskodovanih ni bilo.


Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
Access denied for user 'pgdnazar_pgdn'@'localhost' (using password: YES)