Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Nesreča voznika osebnega avtomobila

V soboto 9.3.2013 so nas aktivirali ob 4.23 uri. Voznik os. avtomobila je zapeljal s ceste in se prevrnil na streho v potok ob cesti v kraju Mozirje, Savinjska cesta. Odklopili smo akumulator ter s pomočjo dvigala dvignili avto iz vode. Voznik se je sam rešil iz avta. Pomoč mu je nudila ekipa NMP. Očistili smo cestišče z vpojnimi sredstvi ter naložili uničen avtomobil na prikolico vlečne službe. Vseskozi smo urejali promet in razsvetljevali mesto nesreče.

  

  

Poslano od PGD NAZARJE
Nesreča traktorista v Savini

(slika povzeta iz objave na Facebook strani operativne enote PGD Okonina)

V nedeljo 24.2.2013 ob 12.59 smo bili aktivirani zaradi prometne nesreče traktorista v Savini, občina Ljubno. Na kraju nesreče je voznik traktorja zdrsnil iz zasnežene ceste in med prevračanjem po pobočju ostal ujet mrtev pod traktorjem v celoti zasutim s snegom. Traktorista v visokem snegu nismo takoj našli, zato smo prekopali sneg v pasu širine 15m in dolžine 30m. Traktorista smo potem našli mrtvega v snegu pod traktorjem. Traktor smo stabilizirali in pod traktorjem odkopali sneg, s tehničnim posegom voznika rešili izpod traktorja ter ga s pomočjo zajemalnih nosil prenesli po strmem pobočju na cesto. Zdravnik NMP Mozirje je potrdil domnevno smrt. Aktivirani so bili tudi gorski reševalci Postaje GRS Celje, ki so prišli na kraj vendar njihova pomoč ni bila potrebna. Truplo ponesrečenega traktorista smo prepeljali v dolino, kjer smo ga predali pogrebni službi.

 

Poslano od PGD NAZARJE
Prometna nesreča pri Delejevem jezu 6.9.2012

Vozilo je pripeljalo iz smeri Mozirje -Nazarje in nasproti Delejevega jezu, zapeljalo desno na bankino in se prevrnilo na streho. Voznik se je težje poškodoval in so ga prepeljali v bolnišnico. Gasilci smo kraj požarno in prometno zavarovali, odklopili akumulator in razsvetljevali kraj nesreče. Po ogledu policije kraja nesreče smo uničeno vozilo pomagali naložiti na avtovleko in očistili cestišče.

  

Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
Access denied for user 'pgdnazar_pgdn'@'localhost' (using password: YES)