Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Prometna nesreča v Ljubiji
   
Dne 29.11.2013 ob 17.25 je v Ljubiji, občina Mozirje, prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Posredovali so gasilci PGD Nazarje in soaktivirani so bili tudi gasilci PGD Mozirje, zavarovali smo kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, osvetlili kraj prometne nesreče, nudili pomoč policistom, z vpojnim sredstvom očistili razlite motorne tekočine po cestišču in pomagali vlečni službi pri nalaganju vozil.
Poslano od PGD NAZARJE
Prometna nesreča V Nizki

Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče. Dne: 22.11.2013 ob 13.38 se je zgodila prometna nesreča na cesti v naselju Nizka v občini Rečica pri Savinji. Posredovali smo gasilci PGD Nazarje, zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem, posuli cestišče z vpojnim sredstvom ter ga očistili in pomagali vlečni službi pri nakladanju vozila. Eno poškodovano osebo so prepeljali na zdravljenje v SB Celje.

  

Poslano od PGD NAZARJE
Prometna nesreča v Rorah pri Ljubnem ob Savinji

Dne 20.3.2013 se je  ob 12.47 uri pripetila prometna nesreča v Rorah pri Ljubnem ob Savinji v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Prišlo je do čelnega trčenja ko je eno od osebnih vozil prehitevalo tovorno vozilo. V vozilu, ki je pravilno peljalo sta bili poškodovani dve osebi.

 

 

Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
Access denied for user 'pgdnazar_pgdn'@'localhost' (using password: YES)