Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Prometna nesreča 29.07.2014

Ob 23.02 se je v Okonini, občina Ljubno ob Savinji, osebno vozilo zaletelo v drog javne razsvetljave, ki se je nato nagnil na električno napeljavo. Gasilci PGD Nazarje smo zavarovali in razsvetlili kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, ga izvlekli na cestišče ter odstranili drog javne razsvetljave z električne napeljave. Poškodovanih ni bilo.

Poslano od PGD NAZARJE
Prometna nesreča 27.12.2014

Zdrs vozila v obcestni jarek. Zavarovali smo mesto nesreče, promet uredili enosmerno. Odklopili smo akumulator. Vozilo smo izvlekli iz jarka ter ga odstranili s cestišča. Cestišče smo očistili  in sprali z vodo.

 

Poslano od PGD NAZARJE
Prometna nesreča na Lesarski ulici v Nazarjah

V petek 13.12.2013 ob 16.25 sta na Lesarski cesti v občini Nazarje trčili osebni vozili. Posredovali smo gasilci PGD Nazarje. Policiji smo razsvetlili kraj dogodka, pomagali pri usmerjanju prometa, odklopili akumulatorja na vozilih, posipali cestišče z vpojnim sredstvom in nudili pomoč pri nakladanju vlečni službi.

 

Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
Access denied for user 'pgdnazar_pgdn'@'localhost' (using password: YES)