Untitled Document
Na začetno stran E-mail Kontakt
Untitled Document
Na začetno stran
Untitled Document
Na začetno stran Predstavitev PGD Nazarje Novice PGD Nazarje Intervencije PGD Nazarje Vozni park PGD Nazarje Zgodovina PGD Nazarje Foto galerije Video galerije Zanimivosti
Untitled Document
 
:: ZAPISNIKI
:: OBVESTILA ZA ČLANE
:: PREDPISI IN ZAKONODAJA
:: ČLANSKI FOTO/VIDEO
 
 
 
Untitled Document
 

Na spletu tudi PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO NAZARJE!
Spletna stran bo omogočala vsem obiskovalcem vpogled v delovanje PGD Nazarje, prav tako, pa bomo posredovali informacije o našem delu, kakor tudi aktualne informacije za naše člane...
Dobrodošli!

 
Untitled Document
 


 
 
Florjanova maša v Gorici pri Dreti

Nekaj članov PGD Nazarje se je udeležilo skupne maše vseh treh gasilskih društev občine Nazarje in se zahvalilo zavetniku gasilcev Sv. Florjanu. Skupno mašo je tokrat organiziralo PGD Gorica ob Dreti.

Sliko prispeval Goran R. 

 

Poslano od PGD NAZARJE
87. občni zbor PGD Nazarje

V soboto 19.02.2011 smo se gasilci PGD Nazarje zbrali na 87. občnem zboru in naredili pregled dela v preteklem letu.
Če naredimo čisto kratek povzetek preteklega leta lahko zatrdimo, da smo v letu ki je za nami veliko postorili. Kar nekaj članov se je udeležilo raznih izobraževanj, nabavili smo vozilo za prevoz moštva, prekrili smo več kot polovico strehe na gasilskem domu, pridobili smo prikolico za prevoz motorne brizgalne, obnovili smo čajno kuhinjo in še bi lahko naštevali. Na operativnem področju smo imeli kar nekaj zahtevnih tehničnih reševanj v prometnih nesrečah in nekaj dimnih požarov. Nabavili smo tudi nekaj osebne zaščitne opreme. Skratka lahko rečemo, da je leto za nami bilo zelo pestro.

V nadaljevanju nekaj slik iz občnega zbora.

Tik pred uradnim začetkom zbora predsednik Roman naredi obhod.
     

   

Svečana predaja GVM-1 in obnovljene prikolice

Danes 26.06.2010 smo se gasilci in povabljeni gostje ob 17.00 uri zbrali pred gasilskim domom PGD Nazarje in svečano predali v uporabo novo gasilsko voziilo GVM-1 in obnovljeno prikolico za prevoz motorne brizgalne. Svečanost je s pozdravnim govorom otvoril župan občine Nazarje g. Purnat Ivan, nadalje je vse gasilce in goste pozdravil predsednik društva tovariš Krajner Roman, potem še regiski poveljnik tovariš Vihar Nikolaj, potem še predsednik Gasilske zveze Zgornje Savinjske doline tovariš Žuntar Janko. Po uvodnih govorih je sledil kratek kulturni program katerega je s harmoniko izvedel Urtelj David, potem je sledila svečana predaja avtomobila in prikolice v uporabo in blagoslovitev avtomobila in prikolice katero je opravil pater Damijan Vračko.
Po opravljeni svečanost smo bili vsi povabljeni v prostore gasilskega doma na pogostitev in druženje ob prijetni glasbi, ki jo je predvajal DJ Rajko.

   

 Pogled iz strani  

Pogled od spredaj

 

Pogled od zadaj

 

Več slik v foto galeriji

Poslano od PGD NAZARJE

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja >>

 
Untitled Document
 
 

----------------------------------------------------------------------------

 
Error during DBMS connection:
Access denied for user 'pgdnazar_pgdn'@'localhost' (using password: YES)